torstai 17. huhtikuuta 2014

Välikommentti

Blogi on viettänyt hivenen hiljaiseloa viime aikoina. Tämä on johtunut pääasiassa siitä, että olen käyttänyt vapaa-aikani "Tiedettä ja Skeptiikkaa"-lukiokurssin rakentamiseen. Lyhyehkö englanninkielinen kuvaus kurssista löytyy täältä ja siitä tulee myöhemmin laajempi suomenkielinen juttu Skeptikko-lehteen.

Oppilaani pitävät oppimispäiväkirjaa bloggerissa ja jossain vaiheessa tuli kysymyksiä "Miten bloggaamisella voi tienata?" ja "Kuinka paljon?". Kokeilemallahan se selviää. Jokainen blogia pitänyt on nähnyt asetuksissa kohdan "tulot". Koska tälle blogille tulee useampi sata osumaa viikottain päätin kokeilla minkä verran tulot olisivat ja voisinko jättää opetushommat kokonaan.


Mainoksia ei noin vain saa lisättyä blogiin, vaan siihen tarvitaan lupa Googlelta, eli AdSense-lisenssi. Lupaa pitää erikseen anoa ja blogi analysoidaan hakemuksen yhteydessä. Ensimmäinen anomukseni joulukuussa ei mennyt läpi, mutta anoin lupaa viime kuussa uudelleen ja sain luvan. Nyt kokonaisen kuukauden tienattuani, voin ylpeänä ilmoittaa, että tuloja todellakin on tulossa.Oppilaat eivät olleet kovinkaan otettuja rahavirroista. :D

Lupaan aktivoitua tämän blogin suhteen lähitulevaisuudessa taas. Vaikka vaihdammekin hivenen suuntaa taas. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti